top of page

Ledikanten & lattenbodems

Onze ledikanten en lattenbodems zijn ontworpen om u de perfecte combinatie van stijl, comfort en ondersteuning te bieden, zodat u kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Wij hebben een diversiteit aan ledikanten waarbij de ontwikkeling in het design niet heeft stil gestaan. De uitstraling van een houten ledikant heeft zijn charme behouden, maar dan met een eigentijds uiterlijk. Bovenstaand een sfeerindicatie van onze Van Os ledikanten.

Oak & Steel ledikanten

Massief eiken ledikanten van een mooie kwaliteit en een lange levensduur. Deze ledikanten kunt u volledig naar wens samenstellen en zijn leverbaar in de kleuren: grijs eiken, white wash eiken, geolied eiken, donker eiken en warm eiken.

lattenbodem elek. verstel. met zorgstand zwart wit.jpg

Lattenbodems

Een optimaal slaapsysteem bestaat uit een combinatie van een goed matras en een goede bedbodem. Samen moeten ze zorgen voor de juiste ondersteuning en ventilatie.  U heeft de keuze uit diverse lattenbodems in diverse uitvoeringen en maten. Elektrisch verstelbare of een vlakke lattenbodem? Wij kunnen u hierover van advies voorzien. 

Vlakke lattembodems

Een goede kwaliteit lattenbodem biedt slaapcomfort en een goed draagvlak voor matrassen. Dit is de basis van goed slapen. Onze vaste lattenbodems zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Lattenbodem

Elektrisch verstelbare lattenbodem

Lattenbodems zorgen voor een optimale ondersteuning. Met een elektrisch verstelbare lattenbodem creëert u een prettige houding om bijvoorbeeld te lezen of tv te kijken. Daarnaast helpt het bij medische klachten, omdat u de bodem op uw gewenste hoogte kan verstellen.

Elektrisch verstelbare lattenbodem
dutch dream delft

Delft
Schieweg 87-c
(Tegenover de Makro)

Rijneke boulevard

dutch dream hazerswoude

Woonboulevard Naaldwijk

dutch dream naaldwijk
Beddenwinkel Ter Aar

Bekijk hier alle klantbeoordelingen

Familie Maris

''Plezierig geholpen, vakkundige montage en mooi en plezierig bed.''

Familie Kenter

''Perfecte service en een heerlijk bed.''

Familie Koning

''Kwaliteit, professionaliteit goede service. Helemaal tevreden!''

Momenteel krijgt u bij alle Oak & Steel ledikanten gratis hoofdbord verlichting

OS-Flexi-leeslamp-3.jpg
bottom of page