top of page

Ledikanten & lattenbodems

Onze ledikanten zijn ontworpen om u de perfecte combinatie van stijl, comfort en ondersteuning te bieden, zodat u kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Wij hebben een diversiteit aan ledikanten waarbij de ontwikkeling in het design niet heeft stil gestaan. De uitstraling van een houten ledikant heeft zijn charme behouden, maar dan met een eigentijds uiterlijk. Bovenstaand een sfeerindicatie van onze Van Os ledikanten.

Oak & Steel ledikant

Massief eiken ledikanten van een mooie kwaliteit en een lange levensduur. Een ledikant welke u volledig naar wens kunt samenstellen en zijn leverbaar in de kleuren: grijs eiken, white wash eiken, geolied eiken, donker eiken en warm eiken.

lattenbodem

Lattenbodem - bedbodem

Een optimaal slaapsysteem bestaat uit een combinatie van een goed matras en een goede bodem. Samen moeten ze zorgen voor de juiste ondersteuning en ventilatie. U heeft de keuze uit diverse lattenbodems in verschillende uitvoeringen en maten. Elektrisch verstelbaar of een vlakke lattenbodem? Wij kunnen u hierover van advies voorzien. 

Vlakke lattenbodem

Lattenbodems zorgen voor een optimale ondersteuning. Met een elektrisch verstelbare lattenbodem creëert u een prettige houding om bijvoorbeeld te lezen of tv te kijken. Daarnaast kan het helpen bij medische klachten, omdat u de bodem op uw gewenste hoogte kan verstellen.

Lattenbodem

Elektrisch verstelbare lattenbodem

Een goede kwaliteit lattenbodem biedt slaapcomfort en een goed draagvlak voor matrassen. Dit is de basis van goed slapen en het verlengt bovendien de levensduur van uw matrassen. Onze vaste lattenbodems zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Elektrisch verstelbare lattenbodem

Familie Vernooy

''Klantvriendelijk geholpen. Er wordt tijd uitgetrokken om de klant optimaal te helpen''

Familie Lanser

''Super service, alle spullen keurig thuis gebracht, ook een dekbed, die we later bij besteld hebben.''

Familie Wildenburg

''We zijn heel goed geholpen , werd de tijd voor ons genomen en vond ze heel professioneel.''

Momenteel krijgt u bij alle Oak & Steel ledikanten gratis hoofdbord verlichting

hoofdbord verlichting
bottom of page