wolken

ONZE DREAMDEALS

GRATIS lichtpakket

Alles voor een goede nachtrust (3).jpg

GRATIS lichtpakket t.w.v. €199,-!

Momenteel krijgt u bij aanschaf van een complete boxspring een prachtig lichtpakket t.w.v. €199,- cadeau! Dit pakket bestaat uit stijlvolle bedlampjes en handige uitstapverlichting.

GRATIS RC-motoren

Alles voor een goede nachtrust (1).jpg

GRATIS RC-motoren t.w.v. €199,-!

Bij aankoop van onze elektrisch verstelbare boxspring Toscane krijg je RC-motoren (draadloze afstandsbediening) cadeau! Zo profiteer je van extra comfort en krijgt onze boxspring een luxe uitstraling.

Caresse prijzenstorm

Alles voor een goede nachtrust (3).jpg

Acties op onze Caresse boxsprings

GRATIS uitstapverlichting bij aankoop van bedlampenset Square. Daarnaast krijg je de tweede draadloze afstandsbediening gratis.​ Dit geldt bij een aankoop van een volledige Caresse boxspring.

25% korting op M line

Alles voor een goede nachtrust.jpg

25% korting op alle M line Cool Motion matrassen

De drukverlagende Cool Motion matrassen van M line vormen zich naar de contouren van het lichaam. De kern van o.a. pocketveren en/of schuimlagen zorgen voor een heerlijk ligcomfort.

Rituals pakket CADEAU!

1000 x 1000 Banner_Rituals Najaar.jpg

Rituals pakket t.w.v. €90,- cadeau!

Bij aankoop van 2 Silvana hoofdkussens krijg je een “The Ritual of Jing” set van Rituals t.w.v. €90,- CADEAU! Deze luxe set bevat 5 producten met rustgevende, slaapopwekkende geuren.

Geurkaars CADEAU!

InstagramFacebook templates.jpg

Krijg een heerlijke geurkaars cadeau!

Bij aankoop van een tweepersoons dekbedovertrek of hoeslaken Saiko van Kayori krijg je een heerlijke geurkaars cadeau! Bekijk alvast een greep van onze bedtextiel collectie.

Wij zijn een beddenspecialist met eigen fabriek waarbij persoonlijk advies en kwaliteit centraal staat. Met een puur Hollandse productie geniet u voor een betaalbare prijs van een heerlijke nachtrust. Daarnaast zijn we ook dealer van andere mooie merken.

Bekijk hieronder onze DREAM DEALS

Bij ons is een goed ligcomfort het allerbelangrijkst. Daarom gaan we een stukje verder in kennis, wat u terugvindt in onze advisering. Met 30 jaar ervaring nemen wij graag de tijd om een passend ligcomfort voor u te creëren. Kom gerust vrijblijvend langs in een van onze winkels.

Beddenwinkel Alphen aan den Rijn

Alphen a/d Rijn

Euromarkt 103

Beddenwinkel Delft

Delft

Schieweg 87-c

(tegenover de Makro)

Beddenwinkel Rijneke boulevard

Hazerswoude

Rijndijk 2-d

(Rijneke Boulevard)

Beddenwinkel Naaldwijk

Naaldwijk

Gildestraat 227-a

(Woonboulevard Naaldwijk)

Beddenwinkel Ter Aar

Ter Aar

Geerweg 42-a

(met eigen fabriek)